Help ons de B&B opstarten

We zijn heel druk bezig met de voorbereidingen om ons oude voormalig cafe pand te verbouwen tot een mooie B&B. We hebben daarvoor een fantastische partner gevonden in “Golden Stay”. Zij hebben veel ervaring in het verzorgen van mooie hoogwaardige vakanties. “Gouden” vakanties! Omdat het eiteindelijk allemaal om u gaat, en dat u een fantastisch verblijf hebt. Wij kunnen ons goed vinden in die gedachte en hebben onze B&B daarom de naam “Sauvage d’Or” gegeven: “Wild Goud”. Wij zijn Remy de Naomi de Wild, en u staat bij ons op de eerste plaats. U verdient “goud”, met uw verblijf bij Sauvage d’Or.

Om een te realiseren hebben wij een plan bedacht om reserveren nu al mogelijk te maken. Dat geeft ons de financiele middelen om de inrichting zo comfortabel te maken, dat u straks een gouden vakantie kunt genieten. Reserveren kan via de website van “Golden Stay”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s